Replay

ReplayReplay is een Italiaans kledingmerk. Het werd in 1978 op de markt gebracht door Claudio Buziol, die toen 21 jaar oud was. Maddox verkoopt Replay al vanaf 1994.

Het bedrijf achter Replay is Fashion Box SpA. dat is opgericht in 1981 en gezeteld is te Asolo. Fashion Box SpA. richt zich zowel op volwassenen (Replay) als op kinderen (Replay & Sons). Het is gespecialiseerd in jeans en denimkledij.

Fashion Box SpA. is actief in Europa, Azië, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en in Afrika en heeft 220 winkels in eigen beheer. Verder levert het bedrijf aan warenhuizen en boetieks in het hogere segment. Het merk is verkrijgbaar op ongeveer 5000 verkooppunten. In 2009 maakte de onderneming een omzet van 272 miljoen euro. Europa is veruit de grootste afzetmarkt: 85% van de omzet werd in Europa behaald, waarvan 18% in Italië.

Wij verkopen op dit moment van Replay de Hyperflex jeans als beste. De denims hebben verschillende wassingen. Zo is er een donkere jeans en een wat lichtere variant.