Penn&Ink

Penn&InkWe struikelden over de naam Penn & Inkt in Brooklyn, New York. Dit was het merk waaronder Maureen J. Penn en Stanley Ink werkte in de jaren '60.
Penn was de creatieve geest, Ink vertegenwoordigde de zakelijke aspecten. Het merk had een korte aanloop en niemand weet wat er met het duo. Niets werd gehoord tot Penn & Ink Brooklyn New York werd opnieuw geboren, met ons als haar trotse ouders. De naam past perfect bij wat wij voor ogen hebben met onze label. De Amerikaanse gevoel van basics in kleding, mode die zowel ontspannen en comfortabel, maar toch kosmopolitisch. En Brooklyn NY zelf heeft een transformatie in de afgelopen jaren ondergaan. Met Williamsburg als kloppend hart, is het het kruispunt van cultuur, eten en mode. Wij willen er naartoe te gaan voor inspiratie. Daarna keren we terug naar onze nest. Als internationaal georiënteerd als we wel zouden zijn, wat wij werken is onze familie.
Onze familie is de kern van alles wat we doen. De liefde hebben we voor elkaar, samen zijn, authenticiteit en de onvoorwaardelijke; dat is wat aanleiding gaf tot Penn & Ink.

Onze collectie, zijn expansie in het buitenland, ons nieuwe concept store: het is allemaal mogelijk omdat we werken vanuit ons hart. En dat is wat we zouden willen laten zien. We willen u vertrouwd te maken met wat ons beweegt en maakt ons groeien. De campagnes van toen en nu, onze winkel, alle places to be in Brooklyn / Williamsburg, ons eigen huis recepten en ons gezinsleven, onze grootste inspiratiebron. Welkom in de wereld van Penn & Ink.
Mark en Felice de Lorme