Geisha

GeishaGeisha is een van de populairste modemerken van dit moment. Het van oorsprong Nederlandse merk, biedt voor winter 2016 een trendy en zeer uitgebreide damescollectie met uiteenlopende kleuren en prints. De collectie is ontworpen met een duidelijk eigen handschrift en een vrouwelijk signatuur.

Geisha bereikt een brede doelgroep door de toegankelijke pasvorm en stijl. De collectie is verkrijgbaar van maat 34-46. Dit damesmerk wordt geproduceerd met aandacht voor de Nederlandse vrouw. Eigentijds en eigenzinnig.

Meerdere keren per seizoen komt Geisha met een nieuwe collectie afgestemd op de tijd van het jaar.

De collectie voor winter 2016 zit vol met prachtige tops. Daarnaast is er natuurlijk een warm vest om in weg te kruipen op de bank, de heerlijk zittende jeans en de shirts gemaakt van comfortabele katoen en viscose. Tevens biedt Geisha prachtige chiffons.

Opvallende prints of juist rustige uni kleuren met speelse details en originele materialen maken de collectie compleet.

Stijl is wat Geisha een zeer geliefd kledingmerk maakt onder vrouwen. De items zijn voorzien van een ijzersterke combinatie van stijlvol, vrouwelijk en speels. Net even een bijzonder printje of detail, alles wat een kledingstuk dat ene beetje extra kan geven.

Waarom jij Geisha in jouw kast moet hebben? Naast stijl verdient dit merk vijf sterren op het gebied van kwaliteit. Ben jij dus toe aan wat speelsheid? Laat je verrassen door de zeer uitgebreide en afwisselende collectie van Geisha.